Idébank til sognets medier

Godt indhold skriver ikke sig selv. Det kræver tid og færdigheder at gå i dybden. 

Har du adgang til "Indhold med indhold", så er du en del af et interessenetværk for sogne, som gerne vil styrke deres kommunikation ved at supplere den eksisterende kommunikation med fælles journalistisk indhold. Det giver adgang til grydeklart kvalitetsindhold, som kan bruges på jeres hjemmeside, facebook og øvrige medier. En fælles løsning, der frigiver tid, letter hverdagen, og sikrer muligheden for altid at have relevant og aktuelt indhold. Også når du har travlt med andre ting.

I en tid med heftig kamp om folks tid og opmærksomhed, er der brug for kvalitetsindhold, der fortæller, hvad folkekirken har at tilbyde ind i menneskers hverdag og det aktuelle samfund. Det er en fælles udfordring for alle sogne, og der er jo ingen grund til, at alle skal opfinde den dybe tallerken. Så ligesom deleøkonomi er blevet populært i form af f.eks. delebiler, kan I nu deles om at fortælle de gode historier om mennesker, tro og kirke. Man kan kalde det deleindhold – men altid med tips til, hvordan du kan sætte et lokalt præg på historierne.

Hvad får jeg adgang til?

  • Grundpakke med fast indhold til hjemmesiden om dåb, konfirmation, bryllup, begravelse og ”når livet er svært”.
  • Idébank med artikler til hjemmeside, nyhedsbrev og kirkeblad, pressemeddelelser, opslag til facebook m.m. – klar til brug på jeres egne medier, og med tips til at give dem et lokalt præg, hvis I ønsker det.
  • Løbende nyt: 6 gange om året kommer der et nyt, aktuelt tema i idébanken. I kan se temaerne i årsplanen, og få indholdet direkte i mailboxen ved at tilmelde jer nyhedsbrevet.

Gør historierne lokale

Som udgangspunkt er indholdet grydeklart, og kan bruges direkte i jeres medier. Men der er altid mulighed for at tilpasse historierne med f.eks. et lokalt citat eller billede,
så artiklen får en lokal vinkel, hvis du har ressourcer til det. Sammen med indholdet i idébanken er der altid ideer og tricks til, hvordan du med enkle midler kan gøre det til jeres eget, så det bliver tilpasset lokale forhold og holdninger.

Indholdet er journalistisk, ikke teologisk, så du har også som sogn mulighed for at supplere det med en teologisk vinkel, hvis du ønsker det.
Der vil være historier, hvor du tænker, at det passer lige til jer, og der vil være historier, som ikke passer til dit sogn. Du vælger selv, hvilke dele af indholdet, du ønsker at bruge i jeres medier, så det er bare at kopiere de historier, der giver mening hos jer.

Bliv en del af netværket

Dit sogn eller provsti kan også blive medlem af interessenetværket. Den samlede pris for alle sogne i et provsti er 75.000 kr. inkl. moms. pr. år. For et enkelt sogn er prisen 3.900 inkl. moms pr. år.

Historier og billeder på "Indhold med indhold" må kun bruges af sogne i de provstier, der er med i interessenetværket.

Download folder om løsningen.